Access Bars

Wil jij vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan?

Access Bars is een uniek energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst in hoofd en lichaam.

Naast diepe ontspanning, biedt een sessie ook dynamische verandering op alle vlakken van het leven.

Access Bars is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om, zonder te praten, gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Herinner jij je nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was je totaal gekoesterd en verzorgd voelde?

Door zachte aanraking op 32 punten op je hoofd, kun je moeiteloos en makkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor je om alles los te laten!

Is je leven nog niet zoals je eigenlijk zou wensen?

Ben je meer bezig te geven dan te ontvangen?

Jij kunt alles hebben wat je wenst, als je bereid bent meer te 'ontvangen' en misschien een beetje minder te 'doen'.

Access Bars heeft al velen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals; slaap, gezondheid, gewicht, geld, sex, relaties, angst, verlangen, stress en nog veel meer.

Iedere Bars sessie kan jarenlange beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt.

Het is een ongelooflijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

In het ergste geval heb je het gevoel een geweldige massage te hebben gehad, in het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Gun jezelf een AccessBars Sessie!

Tarief: € 75,00 per sessie van ca. 1 uur