Reviews

Coaching

Wat een bijzondere vrouw is dit. Ik vind het moeilijk om te verwoorden wat ze voor me heeft gedaan, maar ik ga het proberen!

Leontien is een super coach! (kick ass dus!). Ze weet precies wat ze moet zeggen of doen, of juist niet moet zeggen of doen, om mij zelf tot een inzicht te laten komen. Ze is heel geduldig, dat is fijn, want soms duurt het even voor dat inzicht komt! Ze luistert en leeft mee, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je niet blijft hangen in "wat was". Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter begrijp en daardoor liever ben voor mezelf. Dit klinkt simpel, maar dat is het natuurlijk niet! Het lijkt soms net of ze een wandelingetje door mijn hoofd heeft gemaakt, alles eens even goed heeft bekeken daarna weer naar buiten is gestapt en mij zonder te vertellen wat ze gezien heeft (!!), aanwijzingen geeft zodat ik zelf kan ontdekken hoe het bij mij werkt (of niet werkt) allemaal. Mooi! Leontien heeft mij ook heel erg geholpen met de grootste hobbel van de afgelopen tijd; het accepteren van mijn rolstoel. Ik durfde bijna niet naar buiten toen ik hem net had, maar dankzij haar ging ik! Doordat ik constant in een deuk lag van het lachen om de verhalen van Leontien tijdens onze uitstapjes, vergat ik de rolstoel en was ik alleen maar hartstikke blij.

Ze heeft me letterlijk en figuurlijk over heel wat drempels heen geholpen.

Hoe gaaf is dat?!

Dankjewel Leontien, voor alles wat je voor me gedaan hebt en doet. Ik ben heel dankbaar voor jou in mijn leven!

Lotte van Dorp - Schuitman - Kick-Ass Coaching

De manier waarop je intuned op de persoon voor je is bijzonder om te zien gebeuren en nog meer bijzonder als je het meemaakt. Het helpt je om het ware probleem boven te krijgen in een volledig vertrouwde en veilige omgeving. Je kennis over alles, NLP, haptonomie, je kennis als docent, op één of andere manier combineer je het beste daarvan en weet je moeiteloos een oefening te vinden die aansluit bij de persoon die tegenover je zit.

Ik heb het mogen ervaren door nu als coachee met je te mogen werken en ervaren wat voor een bijzondere coach je bent. Je bent niet in één woord of zin te beschrijven, het effect van je coaching nog veel minder, zelfs het woord magisch dekt de lading niet.

Ik ben blij en enorm dankbaar dat we dit traject samen hebben mogen doorlopen en voor mij voelt het alsof onze coaching nog lang niet klaar is en ik ben benieuwd wat er allemaal nog uit komt!

Irene Cairo, businesscoach - Ga voor Goud Coaching Traject

Leontien is een top coach.. Ze weet uitdagingen snel te identificeren en effectief op te lossen. Als coach bij een opleiding heeft zo enorm veel deelnemers geholpen oude patronen te doorbreken. Ze stelt de juiste vragen, ze helpt met oplossingen en weet simpelweg met haar scherpe pro actieve persoonlijkheid dingen beter te maken. Als persoon is ze enorm leergierig, dit in combinatie met haar talent om mensen te raken is prachtig. Het was een genot om met je te werken champ!

Rutney Sluis, oprichter Rutney Sluit NLP insitituut

Bewitched!

Rood vlammend haar,

En groene ogen,

Krasjes makend tijdens de NLP,

Hup van de glijbaan,

Doe je mee?


Bewitched!

Dat is toch hekserig?

Oef wat een lading,

Het is juist speelsheid,

Het luchtige zien,

Wat een groot goed,

Ja, dat is Leon10.


Bewitched!

Het oprechte luisteren,

Zoekend naar openingen,

En haakjes om beet te pakken,

Zelf ontdekken, vinger aan de pols,

Het toelaten van verdriet,

Onteigenen, dat doet ze niet.


Bewitched!

Stralende lach,

Volop energie,

Met een open hart,

Kijkt en verwondert ze,

Geeft ze zich totaal,


Bewitched?

Jazeker, dat past helemaal!


Bovenstaand gedicht heb ik voor haar geschreven als een dankjewel voor haar begeleiding tijdens mijn Ga voor Goud traject. Het spreekt voor zich denk ik. Enorm dankbaar hoe ze met volledige toewijding, mijn ontdekkingsreis begeleid heeft. Als je deze website hebt gevonden, dan heb je al gezien dat ze als coach Leon10 heet. Dat is inderdaad een perfecte naam voor haar als coach. Van mij krijgt ze die 10!

Ga voor Goud! – Angelique

It realy helps or works!

Leontien is een absolute kanjer die zowel theoretisch als wel praktisch een heel duidelijk beeld weet te schetsen hoe mijn ziel zich voelt en hoe mijn hersenen dit versterken of verstoren. De inzichten die Leontien heeft gegeven, de handvatten die ze me heeft aangereikt, zijn sterk en krachtig.

Mijn problemen moet ik zelf oplossen, maar dankzij Leontien d’r coaching weet ik nu wel wat ik moet doen om weer terug te groeien in mijn kracht.

Anoniem - Kick Ass Coaching Traject

Leontien heeft als coach tijdens onze NLP Practitioner laten zien dat ze zeer scherp is in het observeren en herkennen van patronen bij deelnemers. Ook heeft ze laten zien dat ze uitblinkt in het aankunnen gaan en oplossen van die uitdagingen. Leontien was een aanwinst voor de opleiding en heeft veel waarde toegevoegd.

Pim Janszen, Peak Perfomance Trainer & Coach

Mijn coachvraag in haar PowerBoost sessie voor Leontien ging over structuur. Of eerder mijn gebrek hieraan.

Leontien ging verder en keek naar wat er achter mijn vraag lag. Al pratende besefte ik me, dat het hebben van structuur gelijk staat aan sleur voor mij.

En dat vind ik verschrikkelijk. Leontien had een mooi alternatief voor mij. Het was een fijn gesprek waarin ik een mooi inzicht en een fijne oplossing kreeg.

Martha Pelkman, Tekstbureau Drs Pee – PowerBoost

Sprekers Coaching

Leontien was mijn Tedx Rotterdam coach en wat voor één!

Zij wist tijdens onze 1e meeting meteen de spijker op z'n kop te slaan. Het enthousiasme waarmee Leontien mij begeleidde en de feedback die zij mij gaf, heeft geresulteerd in een oprechte TedTalk from the heart! Leontien is voor mij een talentvolle coach, met hart op de juiste plek.

Ismail Aghzanay, Cabaretier, Leraar van het jaar, TEDx Spreker – Spreker Coaching

Leontien nam de tijd om mij te ontmoeten en mijn verhaal te horen.

Ze hoorde heel goed wat ik probeerde over te brengen. Ookal schoten mijn gedachtes alle kanten op, kon zij met haar manier van aanpak hier weer richting aan geven. Ik ben haar hier enorm dankbaar voor, het heeft enorm bijgedragen aan mijn TEDx talk. For ever grateful

Adilson Neves, Welzijnscoach en TEDx Spreker – Sprekers Coaching

ACT Meting

Ik ben zo blij dat ik JA heb gezegd tegen een sessie met Leontien.

Zelf heb ik al heel veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar wat Leontien doet heeft echt heel veel toegevoegde waarde gehad voor mij. Ik heb inzichten gekregen in mijn schaduwkanten, de blinde vlekken in mijn leven die me tegenhouden om echt in mijn leiderschap te stappen en te gaan voor wat ik écht wil.

Leontien is deskundig, krachtig en oprecht geïnteresseerd. Ook straalt ze rust uit en stelt ze de juiste vragen waarmee je helemaal tot de kern komt.

Zeker als je nog niet zoveel schaduwwerk hebt gedaan, is dit echt een dikke vette aanrader."

Suzanne Beukema, spreker en host van In the Spotlight - ACT Meting

De lijst met redenen waarom ik Leon10 aanraad is langer dan mijn arm en volgens mij nog niet eens compleet!

Door haar persoonlijke ervaringen en haar coachingsvaardigheden is ze een coach die echt tot de kern komt. Ze helpt niet alleen door inzicht te bieden over waarom bepaalde situaties zijn zoals ze zijn, z biedt ook handvatten om ermee te dealen.

Het begon allemaal met de 'Ja-Maar Challenge'. Ik was alweer een beetje begonnen met dromen, maar durfde nog niet erg groots te dromen. Dankzij die challenge durfde ik (nog) groter te dromen.

Haar gevoel voor humor, de beeldende taal waarin ze dingen uitlegt, de prikkelende vragen die ze stelde, maakte me nieuwsgierig naar B'Witch. Wat ik erover kan vertellen? Je gaat jezelf echt beter snappen.

Om uiteindelijk te eindigen met de ACT meting. Niet zozeer voor mij persoonlijk, maar wel voor mij als ondernemer. Per slot van rekening wist ik wel dat ik wilde ondernemen, maar was het onduidelijk waar mijn toegevoegde waarde echt lag. Een ACT meting verder en ondertussen heb ik een veel beter idee van wat ik kan betekenen.

Als je niet bang bent voor confrontatie, je bereid bent om te werken en je wilt echt resultaten bereiken, dan ben je bij Leon10 echt aan het juiste adres.

Irene Cairo, Irene Cairo consultancy - ACT Meting

En nog steeds iedere dag!

Wat een verademing, bevestiging, eye-opener, duidelijkheid, overzicht en nog zo veel meer heeft deze test mij gegeven!

En uiteraard de heldere, liefdevolle, positief energie gevende uitleg van Leontien.

Het was een eind en een nieuw begin tegelijkertijd van een nieuw leven, terug naar en in mijn eigen kracht, met een gevoel van: “Hé, het is helemaal oké!”

Er werd bevestigd en duidelijkheid geschept waarin mijn natuurlijke competenties liggen en waar mijn verworven competenties liggen en ik kreeg daardoor het juiste inzicht waarom ik dan soms toch flink tegen de lamp liep, energieloos, ziek, uitgeput en ongelukkig raakte terwijl ik juist heel erg energievol en zeer positief ben!

Het heeft al zoveel grote veranderingen in mijn leven gebracht, andere beslissingen omdat die ‘bij mij’ passen en vanuit mijn gevoel komen, mij de juiste positieve energie blijven geven ipv leegzuigen en iedere dag denk ik wel aan de test als een reminder en groei en bloei ik alleen maar mooier, groter en krachtiger en mag ik heerlijk buiten de lijntjes kleuren en iedere keer weer van kleur veranderen.

Because I am who I am, my own positive power and energy and that’s beautiful!

Natasja Doejaaren - ACT Meting

Wat een mooie en eenvoudige methode om jezelf te leren kennen.

Leontien verklaart en legt uit en daarmee kan je aan de slag, in de zin dat het je aan het denken zet.

Super!!

Ranneke Kuiper - ACT Meting

Leontien heeft de ACT meting bij mij gedaan.

Wat een bijzondere uitslag... of niet! Veel wist ik al, maar Leontien vertelde het wat meer uitgebreid en wat ik er zelf mee kon.

Echt een eye-opener. Dit versterkt mijn positieve kanten en mijn minder sterkte kant geeft ook wel balance.

Dank je Leontien voor al je harde werk, je inzichten en het resultaat dat ik nog meer weet wie ik ben en wat mijn krachten zijn. XXX

Katinka Tromp, Katinka Tromp Portrait Photographer – ACT meting

Online Programma

Ik deed bij Leontien de B'witch cursus en ik leerde veel over mijzelf. Het gaf me inzicht in bepaalde patronen waar ik nog steeds in terugval en hoe ik die kan doorbreken. B'witch en de coaching van Leontien zijn echte aanraders als je een stap wil zetten om verder te komen in je persoonlijke ontwikkeling.

Martha Pelkman, auteur & Tekstbureau Drs. Pee - B'Witch Stappenplan

AccessBars

Nieuwe inzichten, positief gevoel, ik wil nooit meer terug naar ervoor”

AccessBars:

Ik heb ruim 2 maanden geleden deze accessbars behandeling gekregen.

Ik was er in eerste instantie dus helemaal niet naar opzoek en wist eerlijk gezegd ook niet zo goed wat ik ervan moest verwachten.

Leontien is een vriendin van mij en weet dat ik het altijd druk heb in mijn hoofd, met alles tot in de puntjes organiseren en regelen voor iedereen.

Maar goed, met de kennis van de website was ik mega nieuwsgierig. Zo kwam Leontien bij mij thuis. De behandeling zelf is heel ontspannen en de drukpunten die aangeraakt werden voelden de ene keer zwaarder dan de andere keer, maar over het algemeen heerlijk ontspannen.

Wat dacht gebeurde, is wat accesbars heel erg bijzonder maakt voor mij.

Ik voelde even niks en had dus geen gedachtes! Een gekke gewaarwording voor iemand die 24/7 ‘aan’ staat.

De dag daarna werd mij ineens van alles duidelijk. Het leek alsof mijn barierre weg was. Ik besprak ineens de dingen thuis die mij blijkbaar dwars zaten en had een heldere blik op mijn eigen bedrijf, dat dus weer groeiende is. Ik voelde mij heel erg sterk en blij met mijzelf.

Echt een aanrader voor iedereen! Wat Leontien zelf zegt: “in het ergste geval ben je heel erg ontspannen, maar is het beste geval wil je niets anders meer!"

Danique Wareman - AccessBars

In een kort gesprek wist Leon10 direct enkele kernpunten en valkuilen van m’n persoonlijkheid te raken, door de juiste vragen te stellen.

Stof tot nadenken... Vervolgens ben ik een uur heerlijk tot rust gekomen middels een Access Bars sessie.

Arnold, Rotterdam - AccessBars

Voor het eerst een AccessBars behandeling ondergaan.

Het was lekker rustgevend en bijzonder. Echt na de behandeling het gevoel dat er wat rotzooi opgeruimd was en dat mijn energie weer stroomde. Bij Leontien voel ik me lekker op mijn gemak, ze is vriendelijk, open en energiek. De ruimte is lekker ademt een prima sfeer.

Corina Hensen - AccessBars

AccessBars? Daar had ik nog nooit van gehoord.

Leontien stelde voor om het een keertje te proberen. nadat we een erg prettig gesprek hadden gehad. Ik zat nogal in een minder fijne periode met mijn jongste zoon.

Hij had enorme driftbuien en ik was mentaal op.

Leontien heeft me voor de sessie alles duidelijk uitgelegd wat het nu precies inhoud. En ik heb bijna een uur daar volledig ontspannen gelegen.

Wat voor mij redelijk lang geleden was. Heerlijk om me volledig te kunnen ontspannen. Dat heeft me die dag ook een enorme boost gegeven.

In de weken erna merkte ik weinig verandering in m’n hoofd. Maar na een korte whatsapp wisseling met Leontien, werd het me duidelijk dat er toch het één en ander duidelijk was geworden in m’n hoofd. M’n hoofd zit nog steeds vol, maar ik weet wat ik moet doen om verder te komen.

Ik vond het een fijne ervaring.

Leontien is een topper. Ze geeft je een hoop, waardoor je met jezelf verder aan de slag kan!

Chantal Aveling - AccessBars

Ik had al vaker over Access Bars gehoord, maar geen idee wat het was.

Omdat ik Leontien ken en ik van haar weet dat ze alles serieus aanpakt heb ik een afspraak met haar gemaakt. Ze heeft mij uitgebreid verteld wat het inhoudt en wat ik eventueel kon verwachten.

Tijdens de behandeling en vlak erna voelde ik eigenlijk niets. Maar de dagen erna begon ik mij steeds lichter en blijer te voelen. Ik zit echt lekkerder in mijn vel en ben echt blij van binnen. Ik kan Leontien echt aanraden, ze is professioneel, maar toch heel toegankelijk en aardig.

Ze kan goed luisteren en stelt je snel op je gemak.

Adrie Kroon – eigenaar AK Marketing - AccessBars